Op Camping Kostverloren is er geen aankomst op zondag, vertrek op zondag uitsluitend mogelijk tussen 10.00-11.00 uur. Ook het opbouwen en afbreken doen wij niet op zondag.

Wij hebben wifi op de camping.

Na het opbouwen gelieve de auto's op de parkeerplaats te parkeren.

Bij de parkeerplaats staat een afvalcontainer waar u uw afval in kunt gooien. Voor de glasbak fietst u richting centrum en halverwege het fietspad aan de linkerkant staat een glasbak.

Grof vuil wat niet in de container past gelieve mee te nemen en thuis af te voeren. Deze spullen niet tegen of naast de container plaatsen!

Mocht u vragen hebben? Spreek ons even aan, we zijn bijna altijd aanwezig vanaf 10.00 uur. In geval van nood kunt u ook bellen met 06-21390264 of u melden bij ons. Dit kan 24 uur per dag.

Wij vragen u met koude dagen zoveel mogelijk gebruik te maken van gas kacheltjes. Dit i.v.m overbelasting van 6 ampere mochten er teveel electriche kachels gelijktijdig aanstaan.

Honden zijn bij ons welkom maar ten allen tijden aangelijnd, ook op uw kampeerplaats.

Aankomst is na 13.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. Afrekenen bij aankomst of van te voren overmaken per bank. U kunt ook pinnen bij ons of betalen via de beveiligde i-deal link op uw bevestiging.

Image Image