Op Camping Kostverloren is er geen aankomst op zondag, vertrek op zondag uitsluitend mogelijk tussen 10.00-11.00 uur. Ook het opbouwen en afbreken doen wij niet op zondag.

Wij hebben wifi op de camping.

Na het opbouwen gelieve de auto's op de parkeerplaats te parkeren.

Bij de parkeerplaats staat een afvalcontainer waar u uw afval in kunt gooien. Ook staat er een glascontainer en een papiercontainer. Wij vragen u geen glas of groot afval wat niet in de container past naast de container te zetten.

Grof vuil wat niet in de container past gelieve mee te nemen en thuis af te voeren. Deze spullen niet tegen of naast de container plaatsen!

Mocht u vragen hebben? Spreek ons even aan, we zijn bijna altijd aanwezig vanaf 10.00 uur. In geval van nood kunt u ook bellen met 06-21390264 of u melden bij ons. Dit kan 24 uur per dag.

Wij vragen u met koude dagen zoveel mogelijk gebruik te maken van olie of gas kacheltjes. Het is niet toegestaan electrische kacheltjes te gebruiken!!

Honden zijn bij ons welkom maar ten allen tijden aangelijnd, ook op uw kampeerplaats.

Aankomst is na 13.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. Afrekenen bij aankomst of van te voren overmaken per bank. U kunt ook pinnen bij ons of betalen via de beveiligde i-deal link op uw bevestiging.

ImageImage