Corona virus

Beste campinggasten en kampeerders,

De zon schijnt en we willen met zijn allen weer genieten en op pad naar de camping. Maar zoals alle campings hebben ook wij te maken met de regels van de overheid, veiligheidsregio’s en gemeente.

Over een aantal weken is het 1 juli en dan mogen we de toilet en douche ruimte weer openen. Wij zullen er alles aan proberen te doen om de regels van de RIVM en veiligheids regio’s op te volgen.

Op dit moment mogen jullie wel komen kamperen als er een eigen toilet en /of douche voorziening is. Wij houden tot 1 juli de douche en toiletruimte gesloten maar chemisch toilet kan worden geledigd. Het is ook mogelijk om bij de watertappunten op het veld water te pakken.

Ook voor campers hebben wij een plaats beschikbaar. Liever in een huisje…. Kijk eens op de website naar ons zomerhuisje met eigen douche en toilet om zo wel te kunnen genieten van het mooie weer en omgeving.

Willem en Frida